despre noi

Infiintata in 2001, creatorul (CHINA) TECH Co, LTD devine unul dintre cele mai importante companii hi-tech, care integrat RD, fabricarea şi comercializarea de plata cu card, plata în numerar şi modul de plată online. Certificate calitate ISO9001 sistem de autentificare în 2002, creatorul a devenit o Shenzhen Hi-tech întreprindere în 2003. Onorat naţionale Hi-tech întreprindere în 2008, creatorul clasat ca fiind unul de vizitare de dimensiuni medii 500 de TOP Shenzhen în 2009.

Ca prima companie care a dezvoltat independent cititor card încorporat şi distribuitor de carte, CREATOR este lider în industria de modulul card de plată, precum și modul de plată numerar, asemenea advancer în industria de plata online din cauza pentru a obtine cea mai avansata tehnologie de bază.

Cu în mod constant de studiu şi cercetare, creatorul a dezvoltat seriale şapte produselor rafinate şi inovatoare: cititor de carduri pentru telecomunicaţii publice, realimentare cititor terminale, motorizate pentru terminalul de autoservire, cititorul 3 în 1 motorizate, emitent maşină, Dispensere, modul de plata online etc, am ajuns un brevet de invenţie, cincisprezece brevete de Model de utilitate, cinci EMV certificate, CE respectarea, mai multe drepturi de autor de Software şi licenţa de producţie etc. Creatorul a castigat popularitate cu produse fiabilitatea, performanţa remarcabilă şi preţ rezonabil, produsele au fost widly aplicate în domeniul finanţelor, telecomunicatii, industria pertrochemical, impozit masina, retail, asigurări, cererile de transport şi de divertisment. Creatorul victorii onoare cuprinzătoare de clienţi prin serviciile sale rapide, excelente.

Creatorul este în mod constant progresează alături de modernizare de sistem de management, fluxul de standardizare, arhitectura intensificarea. Bazat pe China şi a plecat spre lume, creatorul ar constant merge înainte şi păstra creativ, stabilirea grand prospect cu clientii, la maxim mutuale valoare şi transmite către industria mai bine.