Expozitie

Cititor de carduri RF: aplicarea tehnologiei RFID în navelor de pescuit

Inovare aplicarea tehnologiei RFID în zonele de coastă a Chinei, realizarea bază barca punte, management de vize electronice, navele de pescuit statistice intrate şi ieşite din Hong Kong, electronice şi electronice de afaceri managementul nevoile de aplicare a legii, pentru gestionarea pescuitului a adus rezultate semnificative, în continuare îmbunătăţi pescuit barca de siguranţă controlul Informationization management, oferă o bază ştiinţifică pentru dezvoltarea viitoare a pescuitului relevante standarde şi importante de referinţă. Totul se bazeaza pe cititor de card RFID şi RF.
Mai mult de pescuit în oraşe de coastă în China, în principal pentru atelierele de familie, separa unul, lipsa unei armonizări eficiente de măsurile de reglementare, pentru navele de pescuit și protecția resurselor piscicole marine defavorizate. În sprijinul radiofrecvenţă tehnologie de identificare, China a început consolidarea managementului de barci de pescuit, mulţi au început să instalaţi Tag-uri RFID dupa navelor de pescuit, si cititorul de card RF în setările de gestionare a portului.
Utilizarea tehnologiei RFID pentru a realiza inspecţii non-contact, de pescuit poate îmbunătăţi semnificativ eficienţa de ofiterii. Prin punerea în aplicare a proiectului va promova direct tehnologia RFID şi legătura RF card reader-ului în domeniul în cauză, promova competitivitatea industriei lant formularului, promovarea în mod eficient aplicarea tehnologiei RFID în dezvoltarea sectorului piscicol marin.