Expozitie

Cititor RFID: Arhivele de management de informaţii

Radiofrecvenţă Tehnologie aplicată în fişierul inteligente de management din zonele de densitate mare, utilizarea deplină a avantajele depozite automatizate şi avantajele cititor RFID, realizarea de automatizare depozit de gestionare a informaţiilor şi arhive în automatizarea operaţiunilor de bibliotecă, pentru a îmbunătăţi eficienţa circulaţie a arhivelor joacă un rol important. Automate de depozite în diverse industrii la domiciliu şi în străinătate a fost demonstrată amplu, utilizarea automatizat depozit poate avea beneficii enorme sociale şi economice.
Realizare de management inteligent de arhivele informaţii. Potrivit daily arhivele magazin, interogare, împrumuta, întoarcere, de securitate şi alte afaceri specifice la arhivele management dinamic de circulaţie, cititor RFID sistem ca purtător de informaţii, cu privire la mişcarea de fiecare Arhiva fiecare aspect de colectare a datelor şi de monitorizare, automatizare de proces de afaceri a fişierului, înlocuind fluxul de lucru tradiţional de hârtie. Îmbunătăţite de gestionare a fişier în general capacităţilor de gestionare a de afaceri, reduce rata de eroare, schimbul de date, îmbunătăţirea eficienţei managementului, simplifica gestionarea, reducerea intensităţii muncii, pentru gestionarea înregistrărilor oferă o gestionare mai convenabil, mai eficiente, îmbunătăţi nivelurile de serviciu, pentru a îmbunătăţi gestionarea puterii globale.
Arhivele de aplicația curentă de cititor RFID mare densitate inteligent Arhiva sistem utilizând mai puţin, puţină experienţă acumulat, radiofrecvenţă tehnologie cu densitate mare inteligenta arhive în teoria şi practica de depozitare inteligente de înaltă densitate explorare util făcute de arhive, atât în ceea ce priveşte teoria, sau în practică, sunt un salt înainte.