Expozitie

Cititor RFID: înalte de securitate cele mai importante

Securitatea Tag-uri RFID doar la fel de mare ca securitatea RFID reader să-l citească. Cu alte cuvinte, Advanced RFID Tag-uri numai pe un cititor de carduri de tag-ul a algoritm de criptare 64-bit sau când o gazdă acceptă algoritmul de criptare 64-bit să fie utile.
Cu Tag-uri RFID, în prezent cele mai multe cititor de card RFID pe piata suport numai nivelul minim de securitate, şi cu criptare mai vechi algoritmi şi lungime de cheie este prea scurt, care face le foarte uşor pentru a rupe. Mai mare de securitate nou cititor de carduri sprijină algoritmi de criptare avansată, şi sprijină, de asemenea, un simplu encryption algorithm. Ei, de asemenea, permite protejate prin parolă şi permite multiple de criptare pe un RFID tag-ul opţional criptarea algoritmul folosit în zonă.
Aşa cum spune zicala, schimbarea este constantă. Aplicatii de securitate si RFID, precum şi. Algoritmi de criptare sunt în mod constant actualizat si imbunatatit, cheie în creştere lung şi puternic. Deoarece RFID este o tehnologie în curs de dezvoltare, şi etichetele RFID facilitate set este de aşteptat să continue să evolueze în timp pentru a satisface schimbare nevoile de lanţul de aprovizionare.
Când alegerea Tag-uri RFID şi cititoare RFID ar trebui să amintesc că unele cititor poate face doar upgrade modificând manual hardware a dispozitivului. Imaginaţi-vă, dacă doriţi să trimite personalul de întreţinere pentru fiecare intrare de o clădire de demolare şi să actualizeze fiecare cititor, în lanţul de aprovizionare de la producator consumatorului fiecare pas de îndepărtarea şi actualizarea mii de cititori, ar fi un lucru foarte supărătoare. Flexibilitatea este caracteristică cheie a sistemelor RFID. Noul cititor RFID poate pur şi simplu încărcaţi un nou upgrade de firmware pentru toate dispozitivele din rețea prin intermediul reţelei.
Acest cititor RFID supports Internet upgrade de firmware permite, de asemenea, mai multe cititorii într-o singură locaţie la distanţă reţea upgrade.