Cititor de Card RFID: Sport urgente

Atunci când există evenimente mari atunci când evenimente va fi în stadion. Dar oamenii au adunat, in caz de urgenta cum a face cu ea? Putem folosi tehnologia RFID reader, stadioane pentru program de management de urgenţă eficiente.
Stadionul set un echipament de RFID conținând de Tag-uri RFID, personal de teren şi dispozitive RFID portabil, atunci când există o situaţie de urgenţă, managerii comunica cu centrul de control subterane stadionului folosind un sistem wireless, raport de natura şi locaţia evenimentului.
Atunci când se produce evenimentul, usher apăsaţi butonul asociate evenimentului. Etichetă RFID activ cu echipament apoi trimite codul ID său unic, precum şi cererea pentru a selecta tipul de serviciu de la 13 puncte de acces pe o recentă. Software-ul de identificare Tag-uri, să transfere date către sistemul de software, care apoi va tag-ul ID număr corespunde la amplasarea şi natura de apel cu un punct de acces, această informaţie este afişată pe un ecran mare calculator centrul de comandă.
Software-ul RFID poate oferi Stadionul manageri cu analiza de business, astfel încât acestea pot evalua cum să răspundă şi să rezolve evenimente. Ele pot fi în faţa unui ecran de calculator în timp real a se vedea în cazul în care personalul au ajuns la site-ul.