RFID Reader: Sistemul de identificare aeroport folosind

Aplicarea extensivă cititoare RFID în viaţa ta, face dreapta recunoaşte importanţa tehnologiei RFID în viaţa ta. Tehnologia RFID combinat cu sistemul de identificare a aeroportului, care ar fi efectele nedorite?
Sistemului de control auto-clearance-ul este o combinaţie de radiofrecvenţă identificarea şi biometrice intrarea şi ieşirea de pe cele două facilităţi de clearance-ul pasageri ştiinţei şi tehnologiei. Pasagerii la momentul vămuirii, sistemul va capta vizitatorilor informaţii biometrice, ca o imagine facială, şi în acelaşi timp stocat în paşapoarte de citi pasageri cioplit decât fotografiei digitale ale titularului.
Auto-clearance-ul control sistem şi imigrare autorităţile arhivate anterior purtător de fotografii decât dreptul, pentru a confirma clearance-ul de pasageri și cioplit paşaportul titularului este un fel, si scurteaza dramatic timpul necesar pentru imigraţie Garda.
Înainte de aer pasageri sisteme de informare, este alcătuit din avion de pasageri după ce înregistrarea este completă, timp real zbor pasagerii aceleaşi informaţii personale, cum ar fi numele, datele de naştere şi alte transportului spre ţara de destinaţie a migranţilor să efectueze siguranţa clienţilor, oficialii de inspecție la sosirea zborului, vă puteţi maestru pentru pasagerii suspecte sau mai puţin populare obiecte pentru a preveni elemente indisciplinat la barieră pentru a obţine.
Aplicarea tehnologiei de identificare RFID în aeroport, Aeroportul inspecţie mai convenabil şi eficiente, îmbunătăţirea eficienţei şi comoditate pentru călători.