5 Fapte privind necesitatea de a cunoaște tranzacțiile fără card bancar

În interesul rapoartelor factuale, să rețineți că nu a existat o masă rotundă în cameră în timpul discuției despre mesele rotunde cu carduri fără card, săptămâna trecută, la conferința ATMIA din SUA din Orlando.

Cu toate acestea, a existat o mulțime de discuții extraordinare, datorită întrebărilor minuțioase cu privire la tranzacțiile fără carte de la Donna Embry de la Payment Alliance International și răspunsuri informate de la un complet complet de profesioniști în domeniul plăților bine pregătite.


Iată momente importante din sesiunea de 1 oră, editată pentru lungime:

Vor fi tranzacțiile fără carduri la fel de dificile și costisitoare de implementat ca standardul de cipuri?

Carol Specogna: Ei bine, pentru că nu ar fi trebuit să mergem niciodată pe traseul EMV. … Doar spuneam. Ceea ce [a făcut Fiserv] este într-adevăr să încerce să utilizeze ceea ce există astăzi.

Deci, da, trebuie să faceți niște modificări de software ... dar este mult mai ușor deoarece tranzacțiile vor arăta ca și tranzacții vechi obișnuite în rețea. Va fi doar o retragere standard. Specificațiile noastre pe partea de achiziție sunt de o jumătate de pagină. Nu este nimic ca și pentru EMV.

Douglas Asad: EMV trebuia să se întâmple din motive de securitate, deoarece Statele Unite erau o legătură slabă în lanț în ceea ce privește fraudatorii care vin în Statele Unite. ... Dar, pe de altă parte, este una dintre puținele situații pe care le-am văzut unde ați adăugat o nouă tehnologie care a făcut din experiența utilizatorului mai rău.

Cardul fără numerar este conceput pentru a fi ușor de utilizat. Este conceput pentru a îmbunătăți experiența. Cu toții trebuie să ținem cont de siguranță atunci când facem asta, iar asta trebuie să fie în primul rând, dar banii fără carduri vor satisface utilizatorii, în timp ce EMV, pentru Joe Smith, nu știe de ce folosește EMV, el doar știe că durează mai mult. ... Numerarul fără carduri este acolo pentru a face experiența mai bună.


Cum pot ajuta IAD-urile să-și minimizeze riscul de schimbare a pasivelor?

Daniel Goodman: Este cu siguranta o piesa cheie a ceea ce ne gandim la abordarea acestei piete. Cu NFC fără contact, care este EMV, în sensul că își păstrează răspunderea cu emitentul. Pe măsură ce ne uităm la alte forme, ceva ce intenționăm să începem așa cum vom face.

Știm că, pentru a încuraja toți cei care operează ATM-urile - de ce ați începe într-un produs pentru care veți avea responsabilitatea? Deci, cu siguranță ne apropiem de asta. Toate noile tipuri de experiențe de utilizare fără carduri și tehnologii noi, ne așteptăm să implementăm acest lucru fără a reveni asupra operatorului.


Soluțiile fără carte oferă cu adevărat o securitate suplimentară pentru titularul contului?

Sam Kamel: În spațiul mobil, între puterea dispozitivului și toate punctele de date care îl înconjoară - biometric, geolocație și alte lucruri - într-adevăr creează un mediu mai sigur și sigur, dacă te gândești la asta.

Cardul dvs. nu este la telefon, aveți tokenizare ... deci din punctul de vedere al adoptării, din punctul de vedere al consumatorului sau al comerciantului sau al operatorului, pare să fie mult mai sigur.

Lyle Elias: Conceptul de biometrie multimodală este într-adevăr, după părerea mea, modul în care va merge. Este o chestiune cât de mare este tranzacția? Cât de riscantă este tranzacția? Totul se referă la atenuarea riscurilor. Zilele încercării de a vă aminti numele de utilizator și parola - acestea devin total irelevante.


Toate cele "plătește" utilizează NFC, dar Just Cash folosește codul QR. De ce este asta?

Todd Lawrence: Ce este diferit în ceea ce privește spațiul ATM este că pentru NFC și unele dintre mașinile mai vechi se poate deveni o soluție hardware, ceea ce este costisitor pentru operatorii ATM să meargă acolo și să implementeze ... și nu adaugă cu adevărat atât de mult beneficiu.

Ceea ce am încercat să facem [model de cod QR] utilizează tot ceea ce este deja acolo, care funcționează deja foarte bine și doar alunecă în caracteristica noastră care leagă oamenii de acest mediu fără card.

Carol Specogna: Trebuie să existe o rețea din SUA a acestor ATM-uri [cu amănuntul] care participă pentru ca acestea să aibă valoare pentru consumator și trebuie să începem cu partea ATM. Am început cu PAI pentru că mergem la instituțiile financiare și încercăm să-i convingem [să le aducem la bord] că este o vândă foarte dură. Dar pentru a putea să intrăm acum la instituțiile financiare și să spunem: "Hei, avem deja 10.000, vom avea 25.000 în sus înainte de sfârșitul anului 2017" - asta e destul de puternic.


Care sunt gândurile tale despre creșterea volumului cu tranzacții P2P și recompense?

Richard Witkowski: Astăzi, dacă vă aflați în Polonia și cumpărați o cameră Nikon, beneficiați de o reducere ... alegerile dvs. atunci când mergeți la formularul de reducere on-line sunt furnizați numărul dvs. de cont de verificare și numărul dvs. de rutare și vom pune banii în contul dvs. [sau] ne dați numărul dvs. de telefon mobil și trimitem un mesaj text SMS pentru a obține această reducere instantaneu [la un ATM]. Nouazeci și nouă procente dintre oameni aleg telefonul mobil. ...

Avem un model în care taxăm persoana care trimite taxa de comision în numerar și ne împărtășim acest lucru înapoi cu proprietarii ATM-urilor. Acesta este totul despre venituri incrementale pentru dvs. din tranzacțiile pe care nu le-ați văzut înainte.