RFID puternic risipă: Tehnologia RFID Reader

Odată cu dezvoltarea de cititoare RFID, tehnologia RFID sunt folosite mai des. Acesta a fost raportat că aplicarea de tehnologia RFID a început în industria de deşeuri, tehnologia este primul din ţară.
În viaţa de gunoi a primit expediate procesul in masina, prin reader şi gunoi butoaie Shang echipamentelor electronice etichetă RFID, sistemul poate automat sursa de gunoi colectare viaţa şi gunoi butoaie de informaţii, şi pe fiecare butoaie în termen de gunoi pentru metru grele, realizate de colectare automat a spus grele, şi fără fir şi încărcaţi în timp real,,, de asemenea, poate pe întreaga Comunitate toate gunoi butoaie de respectivele date grele pentru vrac de prelucrare , încărcaţi la server sfârşitul.
În sortarea procesa, folosind "Internet +" tehnologie, construi gunoi, salubritate vehicule, statii, legături între întreprinderi de prelucrare, întregul proces de urmărire gunoi colectare, transport de transport și de prelucrare, pentru a promova salubritate şi gestionarea meticulos. Camioane de gunoi pot de asemenea să identifice dacă gunoi pentru materiale reciclabile, de la sursa pentru a promova reciclarea deşeurilor.
Aplicarea tehnologiei RFID în industria deşeurilor, accelerează foarte mult viteza si eficienta a deşeurilor, uşurând viaţa oamenilor.