Advanced Creator de carduri inteligente Creator-Creator

China International Self-service, chioșc și Vending Show 2018 se desfășoară la Shanghai New International Expo Center în perioada 26-28 aprilie 2018. Expoziția a prezentat diverse produse, inclusiv terminale și soluții de autoservire, sisteme automate de distribuție, chioșcuri, sisteme de identificare a monedelor , echipamente de tipărire cu autoservire, echipamente terminale mobile de plată, cititoare de carduri inteligente , accesorii și servicii pentru distribuitori etc.

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Creatorul a fost invitat să participe la expoziție. De ce a fost invitat Creatorul? Ce fel de afacere este Creatorul?

Advanced smart card reader manufacturer-Creator

Înființată în 2001, CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD devine una dintre companiile de vârf de înaltă tehnologie, care integrat RD, fabricarea și comercializarea de card de plată, plata în numerar și modul de plată on-line. Certificat de autentificare ISO9001 sistem de calitate în 2002, CREATOR a devenit o întreprindere Hi-tech Shenzhen în 2003. Onorat National Hi-tech Enterprise în 2008, Creator clasat ca unul dintre Shenzhen TOP 500 mijlocii Enterprise în 2009.


Fiind prima companie care a dezvoltat independent cititorul de carduri și cardul încorporat, CREATOR este liderul în industria modulelor de plată cu carduri, precum și modulul de plată în numerar, avantajul industriei plăților online datorită achiziționării celei mai avansate tehnologii de bază.


Prin studiul și cercetarea constantă, Creator a dezvoltat șapte serii de produse rafinate și inovatoare: cititor de cartele pentru telecomunicații publice, terminal de alimentare cu combustibil, cititor motorizat pentru terminal de autoservire, cititor motorizat 3 în 1, mașină de eliberare a cardurilor, etc, am obținut un brevet pentru invenție, cincisprezece brevete Utility Model, cinci certificate EMV, conformitate CE, mai multe drepturi de autor software și licență de producție etc. CREATOR a câștigat popularitatea cu fiabilitatea produselor, performanțe remarcabile și preț rezonabil, produsele au fost wid aplicate în domeniul finanțelor, telecomunicațiilor, industriei pertrochimice, mașinilor fiscale, retailului, asigurărilor, transportului și aplicațiilor de divertisment. Creatorul câștigă onoare de la clienți printr-un serviciu rapid și excelent.


CREATOR continuă să progreseze împreună cu modernizarea sistemului de management, standardizarea fluxurilor, intensificarea arhitecturii. Bazat pe China și orientat către lume, CREATOR ar continua să continue și să păstreze creativitatea, stabilind o mare perspectivă cu clienții, să maximizeze valoarea reciprocă și să avanseze mai bine industria.