Te temi de cardul bancar periat? Această cracare parolă combinată durează 35.000 de ani

British Daily Mail a raportat că cele mai frecvente 10 parole britanice pot fi rupte în mai puțin de o secundă și dacă parola folosită de metoda de expunere a experților în securitate, hackerii petrec 227 milioane de ani pentru a rezolva problema.

Dacă nu vrem să fim cărți de identitate furate sau cărți bancare furate, avem mai multe gustări în securitatea rețelei. Vrei să știi cât de repede hackerii îți sparg parola? Companiile online britanice de electronice cu amănuntul, experții tehnici AO.com au dat răspunsul. Potrivit experților din 2016, cele mai frecvent utilizate parole pentru cei zece britanici, inclusiv "qwerty" și "123123" introduse de-a lungul tastaturii, potrivit statisticilor din 2016, pot fi crăpate în mai puțin de o secundă. Unii oameni cred că este sigur să alegeți un cuvânt bun și să nu aveți propria parolă, de exemplu, numele iubitului dvs., dar acest lucru nu este cazul. Din sursele de social media, hackerii vă pot urmări cu ușurință informațiile dvs. personale, inclusiv zilele de naștere, numele animalelor de companie, unde ați crescut, unde sunt vacanțele cele mai plăcute și echipa preferată, care nu este adecvată. Dacă utilizați o perioadă de timp separată de parola de ziua de naștere, hackerii au nevoie doar de 13 secunde pentru a sparge.

Cu toate acestea, dacă setați parola în funcție de o anumită metodă, este posibil să dureze până la 4 trilioane de ani pentru a-l rupe cel mult. Experții Ministerului de Interne din cadrul Ministerului de Interne sugerează că alegerea a trei cuvinte aleatorii necorespunzătoare pentru a compune o parolă, cum ar fi "imaginea maro de ceai", ar costa 35.000 de ani pentru o combinație de parole fără cuvinte combinate; dacă adăugați un număr în mijloc, va trebui să cheltuiți acum 227 milioane de ani. Pe baza celor de mai sus, cu simboluri speciale, timpul de cracare va crește la 4 trilioane de ani, echivalent cu imortalizarea acestui cod.

În plus, experții a sugerat, de asemenea, să nu fie în probleme, este cel mai bine să e-mail, conturile bancare online și alte conturi importante stabili o parolă diferită.


Creator Faceți întotdeauna plata sigură!