Stațiile de gaz Austin trecând la cititorii de chip

Începând cu anul 2020, toate stațiile de benzină vor trebui să aibă cititoare de cipuri pe pompele lor, mai degrabă decât cititorii de benzi magnetice.

AUSTIN, Texas - Nu există stații de benzină secrete care au avut probleme în trecut. Dar stațiile de benzină din Austin vor începe să-și schimbe politicile pentru a combate problema zgomotului.

S-ar putea să fie unul dintre ultimele lucruri la care te gândești atunci când te ocupi, dar să te gândești cât de sigur ești cu cardul de credit la pompe este important.

"Nu cred că de două ori", a spus Katy Tiernan "Eu fac doar ceea ce îmi spune."

La stațiile de benzină ale lui Randalls, cum ar fi cele de pe colțul lui Ben White și ale drumului Machaca, se schimbă ceva.

"Da, dacă îți puneți cartea în ea, o țineți în loc să nu o puteți scoate", a spus Cody Craven.

- Da, nu a fost o lovitură, spuse Tracy Trevino. "Apoi nu mi-am dat seama că era un cititor de cipuri".

Randalls și-a schimbat cititorii de carduri de la cititorul de benzi magnetice tradiționale la cititorii de cipuri, la fel ca cei pe care îi vezi în magazine. Cu toate acestea, în curând veți începe să vedeți la fiecare stație de benzină la nivel național.

"Termenul național pentru a face acest lucru este 2020, așa că am vrut să depășim curba. Deci le-am avut de câteva săptămâni acum", a spus Martin West, un angajat cu Randalls. "Și, bineînțeles, securitatea cărților de credit este un lucru important, deci este doar un nivel suplimentar de securitate pe care îl oferim clienților noștri când vin în centrele noastre de combustibil".

Dacă o stație nu se comută, va fi responsabilă pentru orice furturi care se produc de pe cartelele cu bandă magnetică.

Clienții cu care a vorbit KVUE păreau că au o viziune pozitivă asupra schimbării.

"Da, nu suport cipul și securitatea suplimentară toată ziua", a spus Trevino.

"Mă simt mai sigur știind că informațiile mele nu vor fi furate cu un cititor de cipuri", a spus Tiernan.

- Cu siguranta mi-ar placea sa am securitate suplimentara - a spus Craven.