Cum se va schimba controlul accesului în 2018

Controlul accesului a avansat rapid în ultimii ani și nu pare să încetinească în curând, datorită versatilității celor mai noi tehnologii. De exemplu, cu cea mai recentă adăugare a tehnologiei RFID în telefoanele inteligente de astăzi, utilizând protocolul de comunicații la distanță apropiat de câmp (NFC) pentru Apple Pay®, Google Wallet ™ și Android Pay ™ se extind la controlul accesului personalului și al vehiculului, și integratorii de sisteme profită de interoperabilitatea echipamentelor pentru a combina controlul accesului cu o plată sigură.

Potrivit firmei de cercetare de piață IHS Markit, creșterea continuă a controlului accesului în 2017 va determina, de asemenea, apariția de noi aplicații, cum ar fi biometria și acreditările mobile. Printre exemple se numără insignele de control al accesului angajaților utilizate pentru plata în cantine sau automatele de vânzare și chiar telefoanele mobile pot furniza acreditări pentru acces securizat sau pentru plată prin tehnologia NFC. De fapt, întreaga linie de cititoare de carduri FEG de la CPR suportă tehnologia NFC pentru integrarea ușoară cu tehnologia mobilă.

Cu un cititor RFID și un modul de plată fără contact, cum ar fi cVEND, RFID poate fi integrat cu controlul accesului în locuri de parcare plătite sau în garaje de parcare hoteliere pentru o operare mai simplă prin interoperabilitate. TIBA Parcare a făcut exact asta, folosind echipamentul FEIG la o serie de locuri de parcare pentru hotel pentru intrare și ieșire rapidă și ușoară, fără pilot.

Deoarece cititoarele RFID pasive UHF își extind gama și costurile de etichete scad, tehnologia este, de asemenea, utilizată pentru a permite controlul accesului pentru vehiculele autorizate. Acum, mai multe comunități închise, depozite și parcări de birouri implementează gestionarea accesului vehiculelor utilizând cititoare RFID cu rază lungă de acțiune, cum ar fi CREATOR'S CRT-541, care acționează ca un sistem de control al accesului cititorului de carduri.

Am ajuns departe de zilele în care asigurarea accesului la locuri și lucruri necesită mult timp și forță de muncă. Cu ușurința și funcționalitatea RFID, sistemele de control al accesului vor continua să se îmbunătățească în viitor ... Și aici, la CREATOR, vom continua să proiectăm produsele cititoarelor RFID pentru utilizarea în sistemele de control al securității accesului, identificare și plată.