Cum poate un cititor de cartele fără contact să beneficieze de afacerea dvs. independentă?

Are afacerea dvs. o mulțime de vânzări sub 30 de lire sterline? Aveți perioade aglomerate și perioade lungi de așteptare? Un cititor de cartele fără contacte ar putea fi răspunsul la problemele dvs.!

În 2016, sa constatat că consumatorul mediu din Marea Britanie transportă acum mai puțin de 5 lire sterline în numerar, în loc să se bazeze pe carduri și dispozitive mobile să plătească. Plățile fără contact sunt din ce în ce mai obișnuite, numărul cardurilor contactate emise în Marea Britanie ajungând la 110 milioane în iunie 2017.

Stilul de plată "atingeți și plecați" este oa doua natură pentru consumatori, iar această adoptare fără contact este așteptată să crească. Până în 2021, utilizarea tehnologiei contactului este de așteptat să crească cu 300%, iar comercianții cu amănuntul care nu acceptă plățile prin card să rămână în urmă.

Sa constatat că întreprinderile care acceptă plăți prin carduri primesc mai multe vânzări. Comercianții cu amănuntul au dezvăluit că vânzările au crescut cu 30% datorită acceptării plăților fără contact prin intermediul unui cititor de cartele fără contact.

Utilizarea unui cititor de cartele fără contacte vă poate aduce beneficii în multe feluri. Aflați mai jos:

Fuga de coadă

Întreprinderile independente, cu perioade de ocupare frecvente, deseori găsesc că procesul lor de plată poate deveni blocat. În vremurile de vârf, cozile lungi se pot forma la depozit.

Clienții care utilizează cartele fără contact pot termina rapid tranzacțiile, deoarece nu trebuie să petreacă timpul cu contabilizarea banilor. Acest lucru permite o reducere a timpilor de coadă.

Venituri crescute

Este bine cunoscut faptul că atunci când consumatorii plătesc pe card, este mai probabil să cheltuiască sume mai mari și să facă mai multe tranzacții. Prin instalarea unui cititor de cartele fără contact, clienții pot face mai multe achiziții de impulsuri cu valoare scăzută.

Afacerile care folosesc un cititor de cartele fără contacte primesc mai puține vânzări abandonate. Comoditatea contactului permite clienților să plătească fără a cere schimbarea exactă la îndemână.

Reducerea manipulării în numerar

Proprietarii de afaceri cu un cititor de cartele fără contact petrec mai puțin timp cu bani. În mod tradițional, plățile prin carduri au fost rezervate pentru achiziții mari. De la introducerea persoanelor fără contact, a existat o schimbare în modul în care consumatorii preferă să plătească.

Chiar și cele mai mici achiziții pot fi acum făcute pe card. Aceasta înseamnă că cititorii de cartele fără contact permit proprietarilor de afaceri să petreacă mai puțin timp efectuând operațiuni la sfârșitul zilei. Reducerea schimbării în tambur duce la un risc mai scăzut de furt și pierdere din cauza unor greșeli.

Îmbunătățirea experienței clienților

Iunie 2017 a fost o lună record pentru plățile contactless, cu 34% din toate plățile efectuate cu card în Marea Britanie făcute pe un dispozitiv fără contact. Stilul de plată este așteptat acum ca parte a experienței de cumpărături de zi cu zi. Asigurarea faptului că clienții au cea mai bună experiență posibilă de cumpărături este o modalitate vitală de a câștiga personalizarea repetată.

Făcând totul cât mai simplu posibil, vizitatorii afacerii dvs. vor fi mai tentați să se întoarcă. Un cititor de cartele fără contact permite plăți fără probleme, adică un serviciu rapid de check-out.

Ar putea beneficia afacerea dvs. prin acceptarea plăților prin intermediul unui cititor de cartele fără contact? Profitați de creșterea cheltuielilor fără contact prin trecerea la unul din terminalele noastre.