Cititorii de carduri IoT aduc controlul accesului bazat pe cloud pe piața educației

NEW YORK CITY - ScholarChip, un furnizor de servicii automatizate de siguranță și operațiuni școlare, anunță două noi produse care includ Internetul de lucruri (IoT) și folosesc Power over Ethernet (PoE) pentru a asigura accesul la uși și participarea la clasă în școlile K-12.

Potrivit companiei, dispozitivele fac implementarea rapidă, ușoară și rentabilă atât pentru modernizarea clasei, cât și pentru construcția de noi clădiri. Ambele produse utilizează sistemul de acces fizic și soluții de identitate al ScholarChip.

PoE securizată pentru accesul la ușă

Primul dispozitiv, PoE Secure Door Access Reader, poate fi implementat folosind cablurile Ethernet existente în întreaga clădire a școlii. O ușă este asigurată prin conectarea releului la dispozitivul de blocare a ușii și la cititorul inteligent de carduri de identitate.

Ușile cu fir sunt controlate de Internet și pot fi blocate cu o singură comandă de oriunde. Toate accesul la ușă și permisiunile pot fi, de asemenea, gestionate online.

PoE Classroom Attendance Reader

Al doilea dispozitiv, PoE Classroom Attendance Reader, este un sistem bazat pe cloud, care oferă rapoarte în timp real care arată ce membri ai personalului și elevii se află în clădire sau într-o cameră specifică, ajutându-i pe cei care răspund rapid să reacționeze rapid.

Cititorii pot fi montați pe perete sau pe birou și pot procesa o clasă de elevi în mai puțin de 60 de secunde.

Cu acest dispozitiv, districtele școlare pot petrece mai puțin timp pe sarcini administrative și clerice.

Ambele dispozitive au procesare la bord și oferă securitate în cazul unei pierderi în rețea.

"Scopul nostru este de a face cât mai ușor posibil ca districtele școlare să-și îmbunătățească funcțiile de securitate și operațiuni prin automatizare, cu o conectivitate eficientă la Internet", spune Maged Atiya, Ph.D., CEO / CTO, ScholarChip. "Măsurile de siguranță și sistemele automatizate de participare transformă mediul K12, iar IoT și PoE sunt valul viitorului".