TERMINAL DE SERVICIU KIOSK - CANALE DE VANZARE INDEPENDENTE ȘI EFICIENTE

Un sondaj arată că, capacitățile Kiosk instalate în lumea întreagă se află în creștere cu aproape 15% anual. După cum se poate observa din dezvoltarea rapidă a capacității instalate, colectarea chioșcului de consultanță în domeniul informațiilor și vânzările de terminale de autoservire într-o epocă de dezvoltare a pieței orientată spre clienți și orientată către vânzări, cu accent pe serviciile experiențiale de astăzi, are debut.

Acum, comercianții cu amănuntul la nivel mondial au combinat vânzările de mărfuri tradiționale și auto-servicii Kiosk. Aparatul de self-service Kiosk a devenit un mijloc eficient pentru vânzătorii cu amănuntul care îmbunătățesc imaginea magazinului și îmbunătățesc calitatea serviciilor. Sondajele de opinie, publicitatea, anchetele de informații generale, interogările privind informațiile despre produse, tranzacțiile electronice, facturarea, facturarea, auto-checkout-ul și alte supermarket-uri sunt principalele direcții de aplicare Kiosk.

kiosk card reader

Atât de multe aplicații personalizate, să vedem că Kiosk va avea un contact strâns cu viața noastră. Compania Wincor Nixdorf a combinat auto-service și experiența de succes a sectorului de retail, a introdus pentru aplicații de vânzare cu amănuntul mașină automată Kiosk auto-service: are o platformă deschisă, design touch-screen, accesibilitate multimedială, acces flexibil în rețea, standardizarea sistemelor de operare și interfețelor , precum și capacități de servicii remarcabile. Este deosebit de important să menționăm că, datorită configurației modulare și configurației independente, este mai potrivit pentru o varietate de aplicații flexibile și personalizate: În plus față de recuperarea informațiilor tradiționale în afara, Kiosk oferă, de asemenea, facturi, cartele telefonice preplătite, realizarea de distribuții, imprimarea fotografiilor și alte servicii, în timp ce realizarea informațiilor de publicitate și difuzare, sporirea scanerului sau a capabilităților de voce. Să ne uităm la echipamentele Kiosk în cazul practic pe piața mondială:

Kiosk Produs utilizat în Germania

Magazinul Kaufhof din Germania, Kioskproduct este aplicat ca principal canal pentru feedback-ul consumatorilor. Membrii magazinului de compartimente se pot autocontrolul punctelor și în funcție de punctele făcute în schimbul unui registru de cadouri de la cititorul de carduri de membru Kiosk care se află în magazin; magazinele oferă, de asemenea, servicii de informații cu privire la afișarea mărfurilor și servicii de informare privind locurile de muncă pentru consumatori, prin intermediul serviciului Kiosk, acest serviciu nu poate numai să ajute consumatorii să găsească rapid mărfuri, ci și consumatorii să cumpere cu ușurință procesul de cumpărături. Pentru magazinele universitare, oferim atât servicii de conveniență, cât și experiență de consum va îmbunătăți, fără îndoială, loialitatea clienților.

KioskProduct utilizat în Olanda

În Olanda, magazinele Albert Heijnsupermarket, Kiosk-ul este configurat ca terminal de plată cu auto-checkout. După cumpărături, consumatorii pot efectua check-out și pot experimenta un nou tip de checkout care utilizează plata în numerar. Pentru comercianții cu amănuntul, pentru îmbunătățirea experienței personale, creșterea loialității clienților, dar și pentru optimizarea procesului de plată și plăți și, mai important, pentru reducerea costurilor de operare cu amănuntul.

Chioșcul se află în toate aspectele vieții noastre, în comerțul cu amănuntul, financiar, aviație, servicii poștale, hoteluri, spitale, gestionarea traficului și, astfel, în cazul vieții noastre, vom vedea din ce în ce mai mult cifra chioșcului, nu reprezintă doar un nou consumator experiență, dar reprezintă, de asemenea, utilizarea de terminale de self-service sprijină noul model de vânzări profitabile model de vânzări. Era chioșcului a sosit.

CREATOR (CHINA) TECH CO., LTD

CREATOR este unul dintre producătorii de cititoare de cărți chioșc China, oferă cititoare / scriitori de carduri KioskIC / RF, distribuitoare de carduri Kiosk, validator de facturi pentru toată lumea.

Tel: + 86-755-26710992

Fax: + 86-755-26710105

Mobil: +8613798299145 (24Hours)

E-mail: sales@china-creator.com