America Latină Bank Card Chip chinezesc

Xinhua News Agency reporter Zhao Yan Chen Weihua


"Îmi pare rău, banca dvs. nu poate fi adusă." "Îmi pare rău, telefonul tău nu poate fi adus." O conducere în fabrică este atât de strictă? Așa este, pentru că este o fabrică specializată în producerea de produse de securitate a informațiilor, cum ar fi cardurile bancare și cartelele telefonului mobil. Multe carduri bancare cu cip, cartele de telefon mobil și carduri de trafic folosite de rezidenții țărilor din America Latină, inclusiv Brazilia, sunt fabricate aici. Compania holding a acestei fabrici este o întreprindere privată din China.

În ultimii ani, cooperarea financiară dintre China și țările din America Latină a înflorit. Banca Chinei și Banca Industrială și Comercială a Chinei au reușit să obțină rădăcini în Brazilia și chiar mai multe țări din America Latină și să devină tampoane în valul de cooperare financiară dintre China și America Latină. Echocând acest lucru, producătorii de carduri din China se conformează tendinței vremii și apucă piețele din America Latină.

Cu puțin peste un milion de locuitori în Brazilia, puteți vedea steagul brazilian care zboară de la umăr la umăr cu steagul național chinez. Compania braziliană InterContinental, controlată de Beijing Catch Data Corp, este situată în acest mic oraș numit după fostul președinte al Braziliei.

Într-un atelier bine organizat, puteți vedea cartele emise de marile bănci braziliene, cum ar fi Banca Centrală de Rezervă a Braziliei și Banca Brașov, precum și cărți bancare în țări precum Peru și Panama, carduri de cumpărături Carrefour, membri ai Metropolitan Insurance Cardul companiilor și așa mai departe. Cardurile sunt produse aici, imprimate, comprimate și instalate pe hârtie profesională de înaltă calitate, importată din China. Cardurile sunt apoi trimise companiei în care informațiile personale ale companiei sunt înregistrate la fabrica companiei din Sao Paulo sau în țara în care sunt trimise consumatorilor.

Producția de carduri bancare în America Latină este o piață de nișă, cu nu mai mult de 10 producători din America Latină. Managerul de producție InterCorca, Massio Moreira, a declarat că societatea a fost înființată în 1999 cu autorizarea cărților de credit globale precum Visa, MasterCard și American Express, cu o capacitate de producție actuală de 150.000 de exemplare pe lună. Există, de asemenea, cartele de telecomunicații, cărți de transport și servicii de carduri de cumpărături, inclusiv Jocurile Olimpice dedicate cardului de trafic, anul trecut Jocurile Olimpice de la Rio sunt produse de Interweave.

În calitate de companie inteligentă și de securitate, există 11 birouri din întreaga lume. În primul rând, Brazilia a organizat o campanie de promovare a produselor în Brazilia în 2014 și, ulterior, a achiziționat 57% din Intercontinental în 2016 ca holding. În prezent, în plus față de sistemul de fabricare a fabricilor, compania are, de asemenea, o fabrică personalizată de carduri de scris în Sao Paulo și intenționează să aducă mai multe tehnologii de securitate din China pe piața latino-americană.

"Suntem foarte bullish pe piața braziliană, cu peste 200 de milioane de oameni în sine și întreaga regiune latino-americană și înțelegem că în domeniul securității plăților și al produselor de securitate tranzacțională, America Latină și Asia Există încă unele lacune între Cred că sucursala din Brazilia poate contribui la îmbunătățirea pieței de plată și securitate a informațiilor din America Latină, care se află în principal în Brazilia ".