Cititor RFID: Cum pentru a proteja dumneavoastră în condiţii de siguranţă carduri

Dispozitiv inteligent de dezvoltare este mai răspândită utilizare a cititor RFID, plata cu card RFID este, de asemenea, acceptate de majoritatea, carduri contactless cele mai folosiţi tehnologia RFID. Este RFID carte utilizarea frecventa creşte, şi mulţi criminali au început eyeing cărţile în mâinile noastre. Deci, cum pentru o mai bună proteja cartela de mână?
Noastre cip RFID, în general, un card de securitate socială, plata card si card. Va prezentam o carte de securitate socială şi plata cardului folosit pentru a plăti o carte de MIFARE DESFire, ele sunt foarte vulnerabile la atac; de obicei, cardul folosim, unităţile din cantina Universităţii, de fapt, este o carte de Mifare clasic, un atacator poate modifica suma de carte, de reîncărcare, şi aşa mai departe.
Se confruntă cu securitatea carduri RFID, consumatorii cum pentru a evita un astfel de lucru întâmplă? Consumatorii ar trebui întotdeauna să acorde atenţie la soldul cardului, este mai bine să solicite comisionul stabilit, cel mai important lucru este obtinerea toate tipurile de carduri RFID, notă să verifice dacă cardul este un tip de, apoi remediul luate măsuri diferite de protecție.