Cititor RFID: Lampa de înţelepciune eficientă utilizare a

Folosind tehnologii de cititor RFID "lampă de înţelepciune", în plus faţă de funcţia de iluminare a dezvoltat, de asemenea, pot fi tratate ca Pile electrice, mediu de testare, urban features such as WIFI microstaţie de bază. În plus, Tag-uri RFID sunt încărcate "lampă de înţelepciune", poate fi folosit ca semafoare, indicatoare rutiere, funcţia de dezvoltare ridicat.
Pur şi simplu descărcaţi APP, în cazul în care rutier se întâmplă la cineva minte inconştient, vă va fi capabil de a ajuta de o cheie pe butonul dispozitivului admin platforma personalului pentru a vă ajuta, poate nu doar vizual chemare şi platforma de personal, inclusiv poziţia şi să monitorizeze conţinutul de informaţii de ajutor va fi trimis direct la platforma de management pentru a salva rapid. În plus, aplicaţia oferă, de asemenea, cel mai apropiat post, timp pentru a încărca şi de a plăti prin PayPal, prepaid card si alte mijloace.
Hui lumina polonezi, dar, de asemenea, bazate pe nevoile în viitor, alte sarcini RFID etichete electronice, parcare de metri, semafoare, indicatoare rutiere, semne de parcare şi module chiar din reţea, cum ar fi ecranul informaţii auto, cu un grad ridicat de scalabilitate funcţionale.