Cititor RFID: Tutunului industria cifra de afaceri caseta utilizare

Industria tutunului trebuie să fie acţionate manual, şi o pierdere de umane şi predispus eroare. În cazul în care folosind tehnologia RFID reader pentru a gestiona industria tutunului va fi chiar mai convenabil.
Sistem de logistica tutun este au fost folosite cele mai avansate în domeniul logisticii 80% logistica a lăzilor din plastic de ambalare. Lăzile din plastic au avantaje evidente: uşoare şi uşor de transportat, pliabil, uşor de depozitat, pentru tava de funcţionare, încărcare şi de înaltă eficienţă; protecţie şi anti-furt, anti-ţigară schimbat; fum instalate mai repede, îmbunătăţit sortare viteza; reciclare şi lungă de viaţă, utilizarea pe termen lung şi low-cost. Logistica recipient ca o alternativă eficientă la cutii de carton si folie de plastic ambalaje, dar lipsa de timp real de monitorizare a containerelor în circulaţie, există o ladă este pierdut, probleme de recuperare dincolo de controlul lor, care să conducă la cifra de afaceri mici şi inventare. Cutii, lăzi ca unitate de bază de logistica de la identificarea, colectarea automată a datelor de etichetare RFID. Varietate de achizitii de date si integrarea de aplicatii, printr-o comunicare cu fir/wireless, inteligent, inteligente handheld mobile terminal, open identitatea canal maşini, automate de etichetare maşină de citire si scriere dispozitive de colectare a datelor şi încărcaţi. Gestionare inventar complet, corectare automata depozitare containere inventar, îmbunătăţirea eficienţei de lucru.
Folosind RFID Tag-uri containere, un control eficient al reciclarea recipientelor pentru a evita pierderea, informaţii, partajarea, reducerea muncii link-uri, a salva timp de statistici, de analiză a datelor, datele necesare pentru a oferi de management, pentru a furniza date de încredere cu factorii de decizie.