Produse de cititor de cartele inteligente

Este aer de idei RF ID cititor de carduri inteligente fără contact, puteţi citi şi scrie, dezvoltarea cod şi cerere. Cititor de cartele inteligente fără contact AIR ID se inscrie nu mai necesită intrare manuală poate oferi corecte de identificare. Aproape toate 13.56 MHz contactless/proximitate senzor de carte/eticheta senzor identitate compatibil.
Cititorul permite utilizatorului să folosească cladirea acces la cărţi sau alte inducţie 13.56 MHz Tag-uri pentru alte forme de identificare, permiţând utilizatorilor să configureze rapid lor de ieşire.
Cardul de înregistrare sau ID identitate cititor/Tester, modul USB să imite o tastatură, datele de pe card ca o cheie de intrare la poziţia cursorului pe ecran. Înainte şi după inducţie card de date prin apăsarea gata configurat.
Acesta poate fi utilizat în sistemele de sine stătătoare, sau utilizaţi kitul de dezvoltare software (SDK) pentru a integra cu alte aplicatii software. Ca un cititor integrat şi aplicarea acesteia în: calculator/LAN acces la sistem, singur semn pe, card de înregistrare, management de vizitator, punct de vânzare, timp, identificarea utilizatorului, seminarii şi aşa mai departe.