Cititorul RFID CREATOR

Familia de cititoare RFID CREATOR combină cea mai recentă tehnologie RFID cu un design atractiv și personalizabil. Acesta poate fi ușor integrat în majoritatea sistemelor de control al accesului fizic și acceptă toate cardurile de acces standard de pe piață.

Cititorul este la fel de potrivit pentru utilizare în interior și în exterior, deoarece poate rezista totul, de la praf până la condiții meteorologice extreme. Puteți personaliza cititorul cu culoarea și logotipul la alegere și puteți alege între două dimensiuni diferite ale cititorului, cu sau fără tastatură.

Selectați tehnologiile cardului

De asemenea, selectați ce tehnologii de card de acces doriți să utilizați, cum ar fi MIFARE Classic, MIFARE Plus, MIFARE DESFire și carduri EM. Când doriți să acceptați o nouă tehnologie, utilizați doar o carte de configurare - nu este necesar să reinstalați cititorul pentru ao actualiza.

Secure comunicarea cu OSDP

Majoritatea cititorilor decodifică cardul de acces și trimit informația în text simplu către dispozitivul de control, ceea ce face posibil ca un infractor să copieze cardul, chiar dacă utilizați cea mai sigură tehnologie a cardului. Acest lucru este împiedicat de Cidron, deoarece comunicarea între cititorul de cartele și dispozitivul de control utilizează Open OSD (Probe de supraveghere a dispozitivelor supravegheate) cu Secure Channel Protocol (SCP).