INDICAREA schimbărilor în CREATOR' participaţia

Am dori să vă informez că compania Creator este achiziţionat 70 % acţiuni de GRG banking compania, şi vom fuziunea cu GRG banking, dar nici o modificare se va face în echipa Creatorului, practici de afaceri şi servicii pentru clienţi pe.

Înfiinţată în 2001, ca prima companie care a dezvoltat independent de cititor de card încorporat şi distribuitor de carte, CREATORUL (CHINA) TECH Co, LTD devine unul dintre cele mai importante companii hi-tech, care integrat R & D, fabricarea şi comercializarea de plata cu card, plata şi modul de plată online. Certificat de calitate ISO9001 sistem de autentificare în 2002, CREATORUL a devenit o Shenzhen Hi-tech întreprindere în 2003. Onorat întreprindere Hi-tech naţional în 2008.

Creatorul este în mod constant progresează împreună cu sprijinul şi grijă la clienti atât acasă şi în străinătate. În câmpul de card de plată modul industriei, precum şi industria de plată numerar, creatorul a dezvoltat seriale produse deosebite, inovatoare, ca CRT-630-CZ1 cititor de carduri contactless, CRT-310N performante motorizate cititor de card, cititor de carduri de înaltă performanţă CRT - 288C şi C100-B11 acceptor de numerar, care sunt toate conforme internaţional şi de standardele de China.

GRG Banking este un important furnizor de monedă recunoaştere şi bani cu mare potenţial şi rapidă dezvoltare soluţii de procesare.  De peste 20 de ani, IRINA este specializată în dezvoltarea şi fabricaţie Automated Teller Machine (ATM), pagina Casier Machine(VTM), colectare automată de tarif (AFC), moneda recunoasterii si numerar prelucrare module de echipamente şi sisteme, este o întreprindere de înaltă tehnologie modernă care angajate în independent de R & D, vanzari, productie, servicii.

Cu sediul în Guangzhou, GRG este No. 1 ATM de furnizor în China şi un jucător de top 5 în piaţa globală. GRG pe soluţii cuprinzătoare au fost utilizate pe scară largă în sectoarele financiar, Telecom, CIT, cale ferată şi cu amănuntul. Sus pana la martie 2015, GRG pe produse si solutii sunt utilizate pe scară largă în peste 70 de ţări şi regiuni din întreaga lume, cu peste 170.000 de masini, oferind fiabilitate, securitate şi confort la peste 10 de milioane de oameni pe o bază de zi cu zi.

Cu creşterea cererii pentru echipamente self-service atât la interne şi externe, piaţa de cititor de card încorporat avansate are un viitor luminos. Prin dobândirea de creator, pentru GRG, pe de o parte, se poate reduce costul, şi îmbunătăţirea profitabilităţii pe baza întâlnirea lor detine cererile pentru modulul de cititor card încorporat; pe de altă parte, GRG poate deschide un nou punct de profit pentru a realiza dezvoltarea durabilă prin promovarea soluţia din întreaga lume.

După achiziţionarea, IRINA va organiza acţiuni de 70 % de CREATOR, şi nu se va face schimbări în echipa de Creator, practici de afaceri şi servicii pentru clienţi pe. IRINA va cruţa nici un efort pentru a asista noi CREATOR cu puternic sprijin tehnic şi comercial, pentru a fi lider global în industria de plata card si numerar.

Ca Chinese proverb: rambursa cât de mult puteţi pentru chiar şi un pic de favoare ai primit. Vă mulţumim din nou pentru dumneavoastră constantă sprijină şi ajută, creatorul noi va păstra desfăşoară noastre valori-clienţii de succes, integritatea, inovare şi colaborare. Să ne Alăturaţi-vă pe mâini şi de a avansa la crearea viitor mai glorios.

TECH CREATOR (CHINA) Co, LTD

2015-7-31