CE ESTE UN CITITOR SI TERMINAL CARD SMART

Cititorul de carduri inteligente , cunoscut și sub numele de terminal smart card, cum ar fi terminalul punctului de vânzare, terminalul cardului de credit, este un dispozitiv care poate fi utilizat cu carduri inteligente pentru a obține informații despre card și pentru a efectua o tranzacție.

Tipuri de cititoare de carduri inteligente

În funcție de tipurile de cartele inteligente, cititoarele de carduri inteligente pot fi împărțite în cititor de cartele de interfață de contact, fără contact, dual card interface.

Interfață

În mod tipic, un cititor interfețează cu un PC pentru majoritatea cerințelor sale de procesare. Principalul mijloc de comunicare cu un port USB, cititorii de carduri inteligente cu interfață RS232 are încă un anumit număr de utilizatori.

Contactoare și cititor de cartele inteligente fără contact

Cititorul de contacte a urmat practic standardul internațional ISO7816, iar cititorul de cartele contactless a respectat standardul de interfață ISO14443.

a lua legatura

Cititorul de cartele inteligente de contact necesită o conexiune fizică cu cardurile, cum ar fi introducerea cardului în cititor. Există multe aplicații care utilizează acest tip de cititor obișnuit, cum ar fi ATM, ID și valoare stocată. Există două caracteristici principale ale acestui tip de cititor: unul este sigur datorită comunicării sale de la card la cititor, standardul acceptat adesea de acest tip este ISO 7818 T = 0; Celălalt avantaj este viteza, unele pot fi de până la 848kbps, cum ar fi acest cititor de carduri inteligente CREATOR CRT-288-K.

无标题_00094-副本.jpg