CE ESTE RFID-UL UTILIZAT PENTRU NOI

Tehnologia RFID se dezvoltă foarte rapid în ultimii ani. Este o nouă tehnologie care utilizează semnale de radiofrecvență pentru recunoașterea automată a țintă și accesul la informații relevante. Senzorul de puls integrat pentru eticheta RFID este mic, astfel încât oamenii pot transporta. Prin activarea unei moduri de așteptare pasive pentru a reduce consumul de energie și prin utilizarea unei metode ALOHA de divizare a codurilor cu acces multiplu pentru a evita coliziunile, aceasta salvează în cele din urmă răspunsul interactiv la cutremur, ceea ce îmbunătățește considerabil eficiența căutării și salvării.

Utilizarea tehnologiei RFID

În mod tradițional, folosim RFID pentru identificarea autoturismelor și a autovehiculelor. În epoca internetului, RFID a fost utilizat în multe domenii de logistică și managementul aprovizionării, fabricarea și asamblarea, manipularea bagajelor aeriene, prelucrarea parcelelor poștale / expediate, urmărirea documentelor / gestionarea bibliotecii.

Viitor, aplicațiile RFID vor fi tot mai răspândite. Va exista un număr tot mai mare de companii, guverne și organizații care caută tehnologia de urmărire și identificare a proprietății, a echipamentelor, a bunurilor și a produselor, nu numai de la produse alimentare, farmaceutice la produse electronice pentru automobile, dar și de la fermă sau producător până la consumator și utilizare . În mod similar, plasarea și întreținerea proiectelor la scară largă sunt deosebit de importante, cum ar fi transportul și facilitățile publice. Următoarea va face apel la soluțiile RFID pentru a oferi o pistă de audit pentru diferitele zone.